2018-2019 |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MATEMATİK-I |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
ORGANİK TARIMDA ZARARLILAR |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
ORGANİK TARIMDA ZARARLILAR |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
ORGANİK TARIMDA ZARARLILAR |
Türkçe |
3 |
2011-2012 |
BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2011-2012 |
ORGANİK TARIMIN GENEL İLKELERİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
TOPRAKSIZ TARIM |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
ÜZÜMSÜ MEYVELER |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
FİDE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
BİTKİ FİZYOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
GENEL BAĞCILIK |
Türkçe |
4 |
2013-2014 |
BİTKİ BESLEME |
Türkçe |
3 |
2011-2012 |
BİTKİ FİZYOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
ORGANİK TOHUM TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
GÜBRELER VE GÜBRELEME |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
TOPRAK BİLGİSİ |
Türkçe |
3 |
2013-2014 |
BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
ÜZÜMSÜ MEYVELER |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
FİDE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
GENEL BAĞCILIK |
Türkçe |
4 |
2012-2013 |
BİTKİ BESLEME |
Türkçe |
2 |
2012-2013 |
TOPRAKSIZ TARIM |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2012-2013 |
BİTKİ FİZYOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
ORGANİK TOHUM TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
GÜBRELER VE GÜBRELEME |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
TOPRAK BİLGİSİ |
Türkçe |
3 |
2012-2013 |
BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2011-2012 |
GENEL BAĞCILIK |
Türkçe |
4 |
2011-2012 |
BİTKİ BESLEME |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
GÜBRELER VE GÜBRELEME |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
ORGANİK TARIMDA ZARARLILAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
ÜZÜMSÜ MEYVELER |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
TOPRAKSIZ TARIM |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
FİDE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
ÖRTÜ ALTI SEBZECİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKLERİ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
BİTKİ FİZYOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
GENEL BAĞCILIK |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
BİTKİ BESLEME |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
ORGANİK TARIMIN GENEL İLKELERİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
FİDE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
TOPRAKSIZ TARIM |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
TOPRAK BİLGİSİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
ORGANİK TOHUM TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
ÜZÜMSÜ MEYVELER |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
ETNOBOTANİK |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MATEMATİK-II |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MATEMATİK-I |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
ORGANİK TARIMDA ZARARLILAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
ÜZÜMSÜ MEYVELER |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
TOPRAKSIZ TARIM |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
FİDE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
ÖRTÜ ALTI SEBZECİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MATEMATİK-II |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
MATEMATİK-II |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
MATEMATİK-I |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
FARMASÖTİK BOTANİK |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
ETNOBOTANİK |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
FARMASÖTİK BOTANİK |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
ETNOBOTANİK |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
EKOLOJİK TARIM |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
FARMASÖTİK BOTANİK |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
ETNOBOTANİK |
Türkçe |
2 |